Patiëntervaring 

“Mijn heupblessure is genezen”

Sonja Bron: “Ik had hardnekkige pijnklachten in mijn heup. Na onderzoek bleek het te gaan om een sportblessure en werd ik doorverwezen naar een cesartherapeut. Marko Luksen bleek een goede keuze. Hij heeft oefeningen gegeven om het herstelproces te bevorderen en zijn werkwijze is zeer zorgvuldig. Niets ontgaat hem, vandaar dat hij ook opmerkte dat mijn lichaamshouding niet optimaal is, wat rugklachten kan veroorzaken. Ik heb al jaren rugklachten….goed gezien! Zijn voorstel om mijn werkplek en werkhouding te bestuderen was erg welkom. Als fotograaf ben ik nml ook lange tijd zittend achter de computer aan het nabewerken.

Zijn adviezen en ideeën zijn makkelijk toepasbaar, zoals bv een in hoogte verstelbaar bureau is super handig om van houding te verwisselen. Het doen van oefeningen tijdens het werk is ook een advies van Marko.

Verder heeft Marko mijn fitness-schema aangepast om mijn spieren te versterken, want mijn camera met toebehoren wegen minimaal een kilo of 5.

Mijn heupblessure is genezen en ben ik me veel meer bewust van mijn werkhouding en probeer ik op tijd te wisselen van houding, ook heb ik meer kracht in mijn armen door de oefeningen, zodat mijn rug minder belast wordt.

Tnx Marko!”

Sorry, that page does not exist